Δευτέρα - Παρασκευή ( 8.00 - 15.00 )

Ο σχεδιασμός της Ψυχιατρικής Κλινικής Κασταλία έγινε με τέτοιο τρόπο, ώστε ο χώρος της νοσηλείας να διαχωρίζεται σαφώς και να λειτουργεί σε συνεργασία, αλλά ξεχωριστά από το διοικητήριο και τους βοηθητικούς χώρους. Οι προσερχόμενοι στα γραφεία αλλά οι προμηθευτές, δεν έρχονται σε επαφή με τους νοσηλευόμενους, διασφαλίζοντας έτσι το ιατρικό απόρρητο. Η νοσηλεία βρίσκεται σε δύο επίπεδα, με πολλές εξόδους που όλες διαθέτουν ράμπα για αναπηρικά αμαξίδια. Όλοι οι χώροι βλέπουν στον τεράστιο κήπο που αποτελείται από 2 στρέμματα πρασίνου. Τις καλές μέρες που είναι και οι περισσότερες, ένα μεταλλικό υπόστεγο και ο χώρος προαυλίου, αποτελούν πόλο έλξης για τον ελεύθερο χρόνο και την αναψυχή. Εναλλακτικά υπάρχει ο θαυμάσιος φωτεινός χώρος ψυχαγωγίας – σίτισης και αρκετοί άλλοι χώροι αναψυχής και δραστηριοτήτων.

ΚΑΣΤΑΛΙΑ Α.Ε

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τnν ΚΑΣΤΑΛΙΑ Α.Ε.. Είμαστε εδώ για να αναλάβουμε τη φροντίδα των αναγκών της υγείας σας, και να προσφέρουμε πλήρη φροντίδα για τον άνθρωπό σας.

GDPR

Η ΚΑΣΤΑΛΙΑ ΑΕ με υψηλό αίσθημα ευθύνης έναντι των πελατών της, ανταποδίδει την εμπιστοσύνη που της δείχνετε και παραμένει πιστή στην δέσμευσή της για την εφαρμογή εξαιρετικών επιχειρηματικών

περισσότερα...